Legături utile

Autorități/Instituții publice centrale

Legături locale

Autoritati/Instituții publice județene

ACOR

Structuri
Asociative

Înfrățiri

Înfrățiri
Comuna Golești

Cuvântul Primarului

DRAGI CETĂȚENI AI COMUNEI GOLEȘTI,

A venit momentul să mă adresez vouă astăzi la ceas de bilanț ,
M-am născut în comuna Golești, am copilărit, am studiat, lucrez și trăiesc în comuna Golești. Iubesc tot ceea ce înseamnă Golești, iubesc oamenii acestei comune.
În anul 1991, m-am adresat dumneavoastră și v-am cerut să aveți încredere în mine și să-mi acordați șansa de a administra și gospodări această comună. Acum, la ora bilanțului celor 30 ani de mandat, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră și bunului Dumnezeu că m-ați ajutat și m-ați susținut în ceea ce am întreprins pentru binele acestei comune astfel încât să nu vă înșel încrederea acordată.

Am pornit la drum în anul 1991 cu încredere și cu gândul să fac în așa fel încât comuna Golești să iasă din negura necunoscutului, ajungând astăzi să figureze printre comunele cunoscute pe plan social, economic și cultural, comuna noastră cunoscând o dezvoltare în continuă evoluție fără cusur, ceea ce a transformat-o într-un model de succes pentru multe localități rurale din România.

Realizările mele ca  primar al comunei Golești în această perioadă sper că au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Consider că am reușit împreună să realizăm și să finalizăm mai multe obiective începând cu anul 1991.Nu pot să neg faptul că am întâmpinat multe probleme dar nimic nu mi-a stat în cale pentru a realiza ceea ce am promis.
Iată că trecerea timpului ne obligă să ne adaptăm noilor etape prin care societatea evoluează în permanență și de la „Ziarul local” distribuit din poartă în poartă sau adunările cetățenești am ajuns să comunicăm prin mijloace electronice moderne, fără de care, localitatea noastră nu ar putea să se integreze în evoluția generală a societății moderne.
Prin intermediul mijloacelor noi de comunicare doresc să mă adresez întregii comunități din Golești, care este formată din toți locuitorii fără deosebire de vârstă, ocupație, convingere politică sau religioasă.

Comuna Golești are aproximativ 4800 de membri: copii și bătrâni, femei și bărbați, din Golești sau Ceardac, născuți sau stabiliți aici ulterior.
Suntem legați unii de alții prin aspirații și interese comune: un trai pașnic și civilizat, o viață liniștită și prosperă.
Avem datoria de a continua dezvoltarea comunei pe aceleași coordonate, avem datoria de a asigura cetățenilor noștri un viitor echilibrat, de a implementa Strategia de dezvoltare pentru următorii 10 ani. Conținutul acestui document se va găsi afișat pe site-ul Primăriei comunei Golești.
Scopul nostru comun este să colaborăm și să continuăm construcția unei comunități stabile, sigure, pașnice și prospere. O comunitate care va fi din ce în ce mai bună de la o generație la alta. Dragi goleșteni, doresc să vă transmit felicitările mele pentru succesul de care se bucură localitatea noastră și vă urez o viață lungă și plină de împliniri.

Și nu uitați…
Primăria comunei Golești se află la un click distanță!

Cu gânduri alese,
Primarul comunei Golești,
Alexandru ZAR

Legături utile

Portal Legislativ Minister

Transparență

Guvernare transparentă

RGPD

Regulament RGPD